Jag vill resa!

Åh, vad jag känner mig taggad på att dra ut och resa just nu!
Det är jag iof nästan alltid, jag är riktigt äventyrlig av mig och resa är #1 på min lista Jag-vill-göra-efter-studenten. Men just nu känner jag bara ett sug av att åka lite hit och dit och inte sitta hemma och dega. Bestämde spontant igår att jag ska ta bussen ner till Halmstad på torsdag och bo hos min mormor under helgen, vilket hjälper lite. Veckan efter det drar jag till Gotland i nästan 5 veckor!
 
Men det räcker inte där. Jag och min engelska kusin som varit här under helgen har pratat om att jag måste komma till England och vara där ett tag - vilket jag och sjukt himla mega-tagg på! Men som sagt, man måste ha pengar för att resa ;)
Men hur nice hade det inte varit att dra till England igen för ett tag? As-nice om ni frågar mig.
 
Sedan har jag och mormor suttit och smådrömmt lite om att dra till medelhavet i vinter. Can I have a hell yes?! Men men, drömmar förblir ibland drömmar. Fast jag är en sån som brukar kämpa för att få dem att slå in.
 
Jag framför Michigan Lake 2012 - ett av de största äventyren i mitt liv!
Dagbok | | Kommentera |

These are crazy nights

 
Denna helgen har släkten från Halland kommit upp till Stockholm. Min kusin har bott hemma hos oss och med sig tog han gott humör, kvällar med hårdrock och en Within Temptation-tröja direkt från Sweden Rock (!!). Första kvällen spontan-badade vi i sjön nära mitt hus. Vet inte vad som blivit av mig denna sommaren men jag som brukar vara en badkruka har fan fått simfenor mellan tårna. Igår döptes min halvbror, Markus, som jag aldrig har skrivit om innan. Har faktiskt inte en så nära relation till honom pga olika anledningar men på senaste tiden har jag kommit honom närmare och igår vart jag även hans gudmor! Idag har vi bara snackat och ätit oss tjocka.
 
Är så taggad på en sommar full med sena kvällar och galna beslut! Bring it on, life!
Dagbok | | Kommentera |

Jag åker till Gotland om typ 2-3 veckor!

 
Ja som ni läste! Snart åker jag till mitt sommarställe på Gotland! Jag har längtat så sjukt länge. För två somrar sen hann jag aldrig dit pga två månader i USA (helt sjukt för övrigt att det är TVÅ ÅR SEN!) och förra sommaren var jag bara där en vecka. I år blir det typ fem veckor!
 
Och iår blir det lite extra speciellt då jag kommer att vara på Gotland ensam! Eller ja... min farfar kommer också vara där men om vi ska vara ärliga så är det i princip att vara ensam då vårt sommarställe är stort och farfar mest lunkar runt för sig själv. Sen efter någon vecka kommer mina vänner ut och vecka 32 är det medeltidsveckan i Visby!
 
Kom precis hem från Vässarö (scouternas ö, den bästa ön direkt efter Gotland) efter fyra dagars midsommarfirande. Har haft det så mysigt! Vi har gjort kransar, tagit nattdopp, bastat med vacker utsikt och sovit lite för många i ett tre-manna-tält. Hoppas ni har det grajt och får en underbar sommar! Min kommer bli oslagbar!
Dagbok | | Kommentera |
Upp