Tvåtusenfjorton kom och gick

 
 
Vart reste du?
Jag reste till Gotland två gånger. En gång för att stanna i fem veckor på sommaren och så nu för att fira jul. Jag åkte en sväng till Danmark i början på året och helsade på ett par släktingar. Jag har verkligen inte rest mycket i år...
 
Vad såg du mest fram emot?
Just nu ser jag galet mycket fram emot nyår, haha! Ska fira med härliga människor! Jag såg väldigt mycket fram emot båda resorna till Gotland. Som sagt, den platsen är allt i mitt hjärta. 
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Hehe, japp. Bland annat klippte jag kort för första gången! Jag gick från ingenting till helt plötsligt BOM: fest, party, galenskap, spontanitet, glöm allt, festa, skratta, älska. 
 
Vilket datum kommer du alltid att minnas? 
Den 10:e juli, en helt vanlig kväll med bio, pendel, sommarvärme och lite lite ung förälskelse.
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2014? 
I See Fire (tydligen min mest spelade på Spotify), Vill Ha Dig (OMG haha), alla Backstreet Boys och Play It For the Girls med Danny. Detta har varit året av nostalgi kan man säga. Don't Stop Belivin', Pour Some Sugar On Me, All of Me och Waiting For A Girl Like You. 
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år? 
Jag tänker ta tag i mitt liv. Okej att jag har haft ett upvaknande i att vara spontan, lite galenoch börjat drömma på riktigt. Men jag tappade det organiserade i mitt liv. Som träning och skolan. Och det måste jag bli bättre på.
 
Planer för 2015? 
Vandring i Jämtland! Resten får ta mig med överraskning och storm.
Ravenchild | | Kommentera |

Himlen var rosa och havet var ljusblått

 
Vänner! Jag är på Gotland, på mitt så kallade "sommarsträlle"... just nu känns det inte så sommrigt. Det blåser, det är kallt, det ska regna och jag fryser häcken av mig. Men annars är det ok, mycket mysigt osv osv. Idag åkte vi till Sandviken och promenerade. Sist jag var det låg jag och stekte i solen med vännerna, åt vattenmelon och badade i havet. Vi körde inte exakt samma aktiviteter idag.
 
Tanken är att jag, pappa och Linnea ska fira jul här vilket vi är i full fart med att göra. Idag klädde vi granen, spelade julmusik och lagade mat tillsammans. Dock bor vi så jävla trångt inpå varandra och jag vet inte hur länge jag kan stå ut med dem här... Men det återstår att se.
 
Pöss.
 
Fotografi | | Kommentera |

In på min Tumblr igen vettja!

 
Serri, min tumblr är perfektion och innehåller inspiration, pepp och ögonorgasmer och relatable quotes, ni kommer inte att ångra er!
 
IN IN IN! Här är en länk ---> www.ravenchilds.tumblr.com
Ravenchild | | Kommentera |
Upp