Ett inlägg om kor

 
Nej det här inlägget handlar inte alls om kor. Det ska handla lite om mig. Korna är bara där för att de vill va de.
 
Ibland är jag en jävla klump. En klump som säger helt fel saker, så fel att det ibland sårar folk.
Ibland kan jag prata så mycket att det faktiskt stör folk.
Ibland kan jag göra saker så hastigt att jag inte hänger tänka förens det är gjort och jag inser hur dumt det är och skäms.
Ibland är jag en dålig kompis för att jag gör de här grejerna och jag är så jävla ledsen för det.
Ibland tänker jag på alla dumma saker jag gör och vill inget hellre än att låta alla hata mig så att jag slipper känna mig så skyldig.
 
Men ibland får man faktiskt inse att man gör dumma och klumpiga saker men att man aldrig får tänka så om sig själv. Men får ta sig i kragen och bita ihop. Försöka bli bättre.

Det är jobbigt men det blir bättre tillslut (nej jag skrev inte "i slutändan" för jag vet fortfarande inte ifall det stavas med e eller ä).
 
Jeez vad seriöst det blev. Men jag var tvungen att få det ur mig.
Dagbok | | Kommentera |

Nästa storfilm... eller floppa

Screenshot från filmen
 
Ett helt vanligt Doctor Who-marathon en helt vanlig lördagskväll slutade i något så mycket större än vad de tre DW-nördarna hade väntat sig.
Eeehm, minst sagt.
Igår kväll var... väldigt kul! Och idag var... väldigt intressant.
Jag och mina vänner Thomas och Nora (närmare kända som orsakerna till att jag gillar Doctor Who) hade DW-marathon igårkväll, bästa marathonet jag någosin haft iaf. Vi kollade på något så sjukt mycket DW. Kvällen blev mer än bara tv-tittandes och när morgonen började komma fick vi en idé.
 
Vi skulle återskapa Doomsday's endscene. Eller; den mest sorgligaste scenen någonsin skrivits och producerats i filmtidens hisoria enligt mig. Så på morgonen (utan en endaste minuts sömn) gick vi till närmaste strand, tog med kamera och stativ och lite rekvisita och började filma. Thomas spelade The Doctor, jag Rose Tyler och Nora agerade kameraman.
 
Redan under första tagningen kunde vi konstatera att det skulle bli den mest floppigaste parodin ever. Ändå så fortsatte vi flitigt med den ända fram till lite efter lunch då vi hade resultatet färdigt. Och vi konstaterade... att det var den mest floppigaste floppiga amatörvideon någonsin skapad.
 
Och det är varför jag tyvärr inte kommer att lägga upp vår film. Vi är helt enkelt rädda för all internethat vi kommer få från andra Whovians om vi slänger upp skiten på Youtube. Och om jag ska vara ärlig... I don't blame them.
Dagbok | | Kommentera |

En dag i den vindiga staden

 
Detta inlägget är något enormt försenat.
Men under sista dagen av våran USA-resa befann vi oss i inget mindre än Chicago! En stad som jag alltid kännt till, en stad jag faktiskt har kört igenom ca två gånger men aldrig stannat i. En stad som jag inte trodde var så speciell. Men wow! En dag där och man blir lite småkär...
Vi såg inte så mycket, eftersom att vi hade ett stressat schema men vi hann ta en båtguide både ute vid "Chicago skyline" och på floderna inne i staden. Vi såg "The bean", vilket är den stora spegelbönan på bilderna över. Vi gick runt på gatorna i downtown, åt på the Cheezecake Factory (*dreglar*) och gick ut på den stora piren.
Det som vi tyvärr inte hann göra för att det var sån kö va att åka upp i en utav skyskraporna för att se på utsikten... Men det gjorde inte så mycket.
| | Kommentera |
Upp