Bara för att google också gillar Doctor Who

Eftersom att DW's 50 årsjubileum (SOM JAG FÖRÖVRIGT SKA GÅ PÅ!!!!!!!!!) så har Google tydligen en liten tribute idag:
 
 
 
 
Man kan spela spel mot daleks och välja vilken doktor man ska va och allt är väldigt awesome. Jag gillar google idag.
 
Och mer om det där med 50 årsjubileet. JAG FICK BILJETTER!
Såg som hastigast för en vecka sen på Facebook att The Day of The Doctor ska ha visning i Sverige trotsallt och att biljetterna släpptes inne i stan om en timme. Då var jag alltså i skolan, minst 45 minuter där ifrån. Jag stressringde Thomas och skrek ut nyheterna. Sedan ruschade vi in till gamla stan trots att pendeltågen hade sina jävla problem, in till sci-fi bokhandeln (som förövrigt är awesome, ni vänner som vill ge mig en julklapp hänvisar jag er till denna) och fick biljetter till den andra föreställningen, som de visar direkt efter. I 3D!!
 
#Lyckligtjejsomfangirlarsönderfördettaäralltsåimorgon
Dagbok | 50 år, doctor who, dw, google, the day of the doctor | | Kommentera |

Bortaaa!

 
Hu! Jag klippte av mig allt mitt mudda flippin hår idag!
"Klipp mycket, några centimeter till" sa jag till frisören. "Men klipp upp det, mycket! Och gör snelugg!" Va? Vart kom det ifrån?
Men kort, uppklippt och snelugg it was. Och nu sitter jag här på min säng med irriterande kitlande lugghårstrån i ögonen och inga tjocka vågor av hår ner för mina axlar.
 
Jag är...jag är... om vi säger såhär: Jag har skrivit upp på min mentala kom-ihåg-lista att aldrig göra något dumt och drastiskt igen och att aldrig klippa kort.
Det är ju jättesnyggt och så men det känns ändå inte riktigt som jag. Och jag har alldeles för tjockt hår för det här.
 
Mitt nya mål: SPARA LÅNGT! :D
Ravenchild | | Kommentera |

People change, the world goes on

Felicia har tagit dessa bilder på mig när vi var ute och fotade!
 

Jag har genomgått en förändring sen i våras, känner jag! Innan har jag kunnat komma hem nästan varenda dag och slängt mig i sängen med datorn i knät och suttit där resten utav dagen. Jag var alltid hemma efter skolan och degade. Idag frågar jag mig... vad gjorde jag egentligen?? Jag kan inte komma ihåg!
 
Nu för tiden far jag fram och tillbaka i hela södra Stockholms-området efter skolan och det känns som jag inte har en enda dag ledig och jag har svårt att klämma in lediga dagar i veckan. Men idag (och vissa andra dagar) när jag är hemma efter skolan och har inte ett skit som behöver göras, förutom läxor, så sitter jag bara här och tänker "Nu då?". Känner inte ens för att sitta och sträcktitta serier heller. Vad har hänt med mig? Vem är jag ens? Vad fan ska jag göra imorgon när jag är ledig hela dagen?
 
En annan sak som inte är så jag är all musik jag börjar lyssna på. Eller börjar och börjar... mer kan sitta och lyssna på ibland i alla fall. Typ jag studsar runt till The Beatles och en gång letade jag upp Avicii (???!!!) och lyssnade på Wake Me Up typ hundra gånger (Den gör mig glad, okej?) och just nu sitter jag och lyssnar på Icona Pop... 
Ibland, Josse, ibland. Och känner att jag inte hittar kläder jag vill ha i min garderob ibland.
 
Wiiieeerd.
 
Ravenchild | | Kommentera |
Upp