Grööön é sköönt

 
Hej!

Denna dag har sugit nåt så jävla mycket :) Den började med att jag åkte till skolan för tidigt, gjorde ett prov som gick åt helvete, hade kondition i idrotten (ryser bara av att tänka på det) och nu ska jag snart till Nacka av alla platser här på jorden för att göra det sista inför ett arrangemang jag ska föreställa huvudansvarig för i helgen. Ett arr som få har anmält sig till, ett arr som inte bara är krångligt att utföra utan som alla även känner har dålig koll på. Dålig stämning. Mår illa bara av att tänka på det. Positiv jag låter? Nej. Jag slår mig själv i huvudet av stressen. Så mycket är det egentligen inte att göra men JAG ÄR ALLTID STRESSAD! Måste göra det, måste göra det, måste vara där, måste skriva där. Just nu bara går mina fingrar över tangentbordet utan att jag egentligen tänker. USCH!
 
Detta låter kanske lite väl hemskt, man ska kunna ta det ansvaret utan att stressa ihjäl. Men sen har jag skolan också, andra scoutrelaterade grejer, stressen av att jag fortfarande inte har fått nåt sommarjobb och jag BEHÖVER PENGAR NU, jag har inga pengar, är skyldig folk pengar, känner mig som ett socialt vrak som bara gör dumma val, dumma grejer och fel saker och är en börda för mina vänner, fick F i en stor uppgift här om dagen, måste antagligen kompletera, måste börja sälja New Body snart, vad hände med det, måste maila folk, glömde maila ett par deltagare, måste börja träna, måste sluta sitta vid datorn, måste ta bättre hand om min hy, måste äta, måste sova måste jobba. Och mest av allt känner jag mig bara så jävla misslyckad.
 
Nej. Grönt är inte skönt. Just nu vill jag bara sova och inget annat.
 
Dagbok | | Kommentera |

Så vad har vi hittat på idag?

 
Förra veckan var jag ock gjorde det jag har velat göra så länge jag kan minnas - jag köpte en pilbåge! Detta är vad mina sparpengar har gått åt på senaste tiden... Eftersom att mina föräldrar ansåg att det var för dyrt att sätta mig i en pilbåksskytteklubb när jag var sju och bad på mina bara knän (för nåt dem trodde att jag ändå skulle sluta på...) har jag fått vänta med min dröm fram tills nu! Yeess...
 
Kommer inte gå med i en klubb, för det har jag på riktigt inte råd för nu :P Men jag kommer skjuta lite på hemmaplan då och då, speciellt på Gotland där vi har utrymme!
 
Alltså känslan! Så himla härlig! Satte två stycken pilar i innersta ringen och ett ganska måttligt tal runt om på tavlan... men majoriten utanför. Men good enough för att vara första gången! :D
Ravenchild | archery, pilbåge, pilbågsskytte, recurve | | Kommentera |

Egentligen ser jag ut som en rumpnisse

 
Här om dagen träffade jag Jennie! Vi har inte träffats på hur länge som helst (det kan nästa vara ett halvår sen men det vägrar jag tro på). Vi som sågs varje dag, nästan, i fyra år!
 
Egentligen skulle jag fota henne för att hon behövde ett par bilder. Men det slutade med att jag för det mesta stod framför kameran. Så det är Jennie som har tagit bilderna över, fast min redigering (haha VSCO Cam, så inget komplicerat ;)) och mina "dirigeringar". Och ja, jag är så lat att jag inte orkar kolla upp hur det ordet stavas.
 
Man kan förresten klicka på dem små där nere!
 
BTW JAG HITTADE EN BILD FRÅN LITE MER ÄN ETT ÅR SEN OCH JAG TOG EN BILD PÅ MIG SJÄLV DÄR JAG GJORDE DEN DÄR POSEN MED ETT FINGER MOT LÄPPARNA OCH HJÄLP JAG TROR JAG VAR SERIÖS OCKSÅ DÖDA MIG
Min stil, Ravenchild | Porträtt, cool, foto, fotografering, modell, saik, stencool | | 2 kommentarer |
Upp