Sista lektionen i grundskolan

Vi åt pannkakor utomhus för första gången i år, så nice!
Hola amigosetas!

Idag är en bra dag. Även fast jag har en super äckligt, mossig, tråkig, stor, försenad religionsuppsats som jag måste skicka in senast på söndag. Även fast jag började på den idag och jag var tvungen att hoppa över jobbet så att det inte blir några pengar den här månaden heller. Även fast jag i helgen måste fortsätta plugga.
 
Dagen var ändå ganska bra. Vet ni varför?
För att idag hade jag sista lektionen i nian! Sista lektionen i GRUNDSKOLAN! Med andra ord så var det tekniskt sätt den sista obligatoriska lektionen jag någinsin gick på. Take that 98:or och neråt! TAKE THAT! Sen behöver vi ju inte nämna att min sista lektion i nian var ett prov min engelskalärare satte upp för att hon misstänkte att vi hade fuskat på nationella provet. Det behöver vi inte nämna.
 
Hur som helst så är jag otroligt glad. Jag har aldrig gillat min skola särskilt mycket och jag är så glad att jag slutar! Dock kommer jag att sakna min klass lite grann... </3
Tur att på måndag åker vi till Götebööörgh i tre dagar tillsammans. Liseberg!
Dagbok | | Kommentera |

Disney marathon och lite tankar

 
Det där är jag på bilderna, i mitt nya, korta hår och allt. Jag är verkligen ledsen för att jag inte bloggar. Jag har liksom alltid bloggat, sedan jag var 12 år i alla fall :P
Så det är lite svårt att bara sluta. Men jag saknar blogglusten helt och jag tror att jag snart kommer att sluta blogga helt :( Har inte haft blogglust på över tre månader snart.
 
Den här helgen har inte vart händelserik alls. Vad jag har gjort? Jag har haft Dinsey marathon med mig själv. Forever alone. Hittils har jag sett Lilo och Stitch, Atlantis, Aladdin och Pocahontas.
 
Jag behöver skaffa mig ett liv.
 
Dagbok, Ravenchild | | Kommentera |

Chopped ma hair off

 
Är så ledsen för att jag är så frånvarande! Kan inte hjälpa det, det är för mycket. Har ingen aning om jag kan blogga regelbundet. Tror absolut inte det. Kommer bara lägga upp inlägg när jag själv känner för det. Annars måste jag tyvärr lägga det på hyllen när jag har så mycket annat viktigare i mitt liv jag måste ta tag i...

Som ni ser så har jag fått ca två dm kortare hår! Jäklar så skönt det är, speciellt nu i sommar kommer det bli grymt skönt. Kommer kanske lägga ut fler bilder om jag har lust. Tog jättemånga!
 
Om ni fortfarande vill se mina bilder regelbundet så uppdaterar jag min tumblr ganska ofta med både gamla och nya bilder! Skulle bli väldigt tacksom om ni följde mig!
 
 
Ravenchild | | En kommentar |
Upp