Varning för nördigt inlägg. Igen.

 
Har har ni en sjuk tjej med en förvånande fin morgonfrilla.
Okej. Inte fin då, men len, mysig och helt okej. Skulle nästan kunna vara en stylad morgonfrilla va?
 
Som den nörd jag är har jag idag obsessat över Doctor Who och önskat att David Tennant va min bästa kompis. Sen kom jag på att jag har Thomas och han är lite som en David Tennant. Jag är en lycklig tös som har honom. Om tio år kan vi väll se till att han får en roll som The Doctor? Han skulle passa jädrans bra. Okej? Tack C: (*host* pax för att vara hans kompanjon då).
Jag har fan dibs på att gifta mig med honom då. Förlåt för att jag objektifierar dig så Thomas, hehe.
 
Nej men seriös. Vart är fan är min Tardis-key? 
Ravenchild | | En kommentar |

Jag är numera ett stå-barn

 
Åhh vad dum jag känner mig!
Det är samma visa om och om igen... Jag skriver inte på typ en månad, skriver ett inlägg om att jag tyvärr nog kanske inte kommer att blogga mera. Nästa dag börjar jag blogga igen. Det här hänt flera gånger innan!
And people!! It's happening right now...
Jag vet att jag är awesome och ni kan inte berga er tills jag skriver igen, men take a chillpill och få inga förhoppningar nu va...
 
Idag var det skolfoto á la första gången på gymnasiet och med min nya klass. Vet ni vad?? Vågar jag berätta? Ska jag berätta?? Vill ni höra??
JAG FICK STÅ I MITTENRADEN!
Suck on that bitches, jag är inget sitt-barn längre! *Gör segerdans*
För har man vart sån som fått sitta ner genom hela sin förbaskade skolgång så blir man jävligt glad när man - utan vädjningar från mitt håll (!) - får ta det där stora klivet och stå upp med alla andra så kallade "medellånga". Take that!
 
Annars då? Gjorde klart läxan i tid för en gångs skull... hann tvätta, städa, ha ett nervöst sammanbrott, tänka att man kanske skulle duscha, människor jag hann till och med äta och endå hinna se en timmes långt Doctor Who avsnitt. Produktiv tjej!
 
Så när jag till och med hade mer tid att döda bestämde jag mig för att blogga. För jag är så jävla duktig.
 
(Och nej, jag har fortfarande ingen aning om man stavar "endå" med Ä eller E)
Dagbok | | Kommentera |

My pretty much full-späckade life

Det var länge sen man hörde från mig va?
 
Shit, det här med bloggandet går upp och ner alltså. Jag kan ha uppehåll i flera veckor, till och med månader! Sen i perioder sprutar jag ut inlägg och som om det var det enda jag brann för.
Men om jag ska vara helt ärlig så är det ju inte det. Ledsen, men det här med bloggandet får jag nog inte mycket tid med framöver. Varför? 
 
1. Jag har börjat gymnasiet!!
Vart ska jag börja? Det här är nog det bästa som kunde ha hänt mig just nu. Hela vintern, våren och sommaren har varit ett rent helvete, ska ni veta. Ganska privata själ men what the hell, det är ändå bara personer jag känner in real life som läser. Vi kan gott och gott säga att det har med mina föräldrars skillsmässa att göra.
Sedan jag började gymnasiet har saker och ting för det mesta bara gått uppåt, vilket jag definitivt behövde, då jag låg på botten innan. Har hamnat i en underbar klass och fått massor av nya kompisar. Min skola är så fin och så bra! Men som sagt. Läxor. Oh joy!
 
2. Jag har fått ett till jobb!!
Eller jobb och jobb... jag skulle inte direkt kalla det det, ävan fast det på sätt och vis är ett jobb... som jag gör for free (och ja, jag kan bara använda svengelska för att uttrycka mig själv). Som det flesta av er vet så är jag en väldigt aktiv scout. Scouting är mitt liv! Jag har varit scout i ungefär 8 år och kommer antagligen att fortsätta vara det så länge jag kan. För ett par veckor sen kom jag med i Utmanarscouternas (scouter mellan 15 och ca 18-19 år) AU. För er som inte vet vad det betyder så sitter jag alltså med i ett arbetsutskott och det innebär att jag är med och planerar allt som händer för utmanarscouter i Stockholmsområdet. Så ja, typ ett jobb. Som jag på sätt och vis betalar för att göra men well well...
 
3. Mer scouting!
Förutom veckliga möten med mitt utmanarlag och ett-per-gånger-om-månaden-möten med AU:t så har jag även blivit ledarassistent för scouter mellan 8-9 år. Så detta betyder att jag har ett möte i veckan med dem också. Detta är något jag har drömt om att göra sen... jag var 8-9 årig scout! :P
 
And that's pretty much it (sen ska vi inte glömma mitt andra jobb, som jag går till nästan varje vecka). Tid för något som att blogga? Ne.
 
Men jag hoppas att man hör lite av mig i alla fall! Hoppas!
 
Dagbok | | Kommentera |
Upp