Det här med nyår

Hej svejs!
 
Nämen okej, det här med hur man startar blogginlägg har alltid varit en gåta för mig. Vad ska man skriva? "Tja tja bloggen" har jag hållit på att skriva flera gånger - i ironi såklart. Men sen kommer jag på att det är inte alla människor här i världen som förstår sig på ironi så jag låter bli.
Men hej svejs på er och sånt där, hoppas det blir bra.
 
Jag befinner mig i Halland med släkten och kommer att vara kvar tills typ den fjärde eller något sådant. Vilket betyder att jag kommer att fira nyår här. Vilket betyder att jag missar att åka till fjällen med mina kompisar. Vilket också betyder att jag missar en nyårsfest. Vilket betyder att jag är depp. Faaast samtidigt ska man vara glad för det man får *fakeleende*.
Nej, jag bara skojar. Detta är också mys.
Något som jag inte missar är dock Ullared imorgon!
Det här med Ullared förresten. Eftersom att min släkt alltid har bott här i Halland (bara typ fem mil från Ullared) och vi alltid regelbuntet har kommit och hälsat på så har det här med att åka till Ullared minst en gång om året blivit lite som en tradition.
 
Alla andras familjer goes crazy och tar en dag ledigt med stora bilen och spenderar typ 10 000 på en dags eller helgsresa till det allsmäktige Ullared... det är i alla fall det jag ser på TV, tror jag. Men för mig har det alltid varit skitchill.
 
Saik. Jag älskar att åka till Ullared. Faktum är att jag och min bästa vän Fanny har en tradition där vi skickar bilder på ingången så fort vi är där bara för att jävlas med varandra.
 
Snart är det nyår och nyår har alltid betytt en sak för mig, min födelsedag. Eftersom att jag fyller år den 9 januari så brukar jag sitta där på tolvslaget och bara "hehehe, bara nio dagar till mig födelsedag". Som Gollum: "My prescious... my birthday... mine, mine!". Förra året fick jag reda på att Snape från Harry Potter-böckerna fyller år på samma dag som mig och jag vart fett bitter.
Detta året är ju lite speciellt också för när tolvslaget inträffar kommer jag att sitta där och bara "hehehe, ett år och nio dagar tills jag är 18..." >:D
Ravenchild | | Kommentera |

The ring of power på min näsa

 
Det här är jag och mini-Frisk, det är iaf vad hon har blivit kallad av min klass lite då och då. Idag fick jag jullov och hon fick sitt igår.
Vi har firat det genom att handla de sista julklapparna, påbörjar packning till Halmstad i övermorgon och nu sitter vi i hennes rum och lyssnar på... One Direction. Vilket är hennes favoritband och jag får liksom bara leva med det.
 
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN
Dagbok | | Kommentera |
Upp