Magda, du knäppa underbara människa

 
Det här är Magda.

Magda tycker att jag ska blogga mer. ”Men vad ska jag egentligen skriva om?” klagar jag hela tiden. ”Skriv om mig!!” har hon alltid svarat. Så jag har lovat att skriva om Magda nu. Fina Magda.

Så jag börjar med hur jag lärde känna henne.

Jag hade länge vetat vem Magda Abrahamsson var då hon var flickvän till en av mina scoutvänner, men jag hade bara träffat henne en gång på en filmkväll (som idag är ca 4 år sedan, tror jag). Jag minns att jag och min bästa vän Fanny hade tyckt att hon kommit och tagit all vår uppmärksamhet så vi var lite sura på henne, haha! Sen hade man ju hört massvis av saker om denna mysteriska och väl omtalade Magda. Hon var på något sätt överallt. Alla visste vem hon va. Att hon var galen, rolig, konstig, snygg och så klart Marcus flickvän.

 

 

Sedan flyttade hon till Haninge och gick med i Vendelsö scoutkår och så en dag på Valborg 2012 stötte jag ihop med Magda. Jag minns egentligen inte hur vi började hänga den kvällen. Men hon var så rolig och så impulsiv och det var allt femtonåriga jag älskade hos denna fantastiska, nya människa! Hon hade dreds då och jag tyckte att hon var fett cool. Vi hängde nere vid elden (tyckte att vi var ascoola som fick gå mycket närmare än alla andra då vi var scouter) och fotade med vår väns kamera. Eric var där också.

 Dagen vi lärde känna varandra

Jag minns att jag tyckte det var så himla ballt att jag hängde med Magda Abrahamsson för inte bara va hon omtalad utan också tre år äldre. Men det verkade hon inte bry sig om utan behandlade mig precis som om jag vore i hennes egen ålder. Det var så lätt att hänga med henne!

Sedan höll vi på med lysrör och råkade öppna ett och all den där kemiska, gröna vätskan hamnade på vår väns kamera så vi panikade, fnissade, torkade och skrattade åt det hela kvällen. För några veckor sedan när jag var helt miserable, låg och grät och mådde dåligt, berättade hon den historian för mig och fick mig att må bra igen!

Enda sedan den kvällen har Magda varit min vän och de senaste ett och ett halvt åren har hon varit min nära vän, en av mina bästa!

Hon är den galnaste personen jag känner och jag beundrar alla knäppa saker hon har gjort och gör. Hon är snäll och omtänksam och bryr sig om en. Hon är alltid där för mig när jag är nere och hon är en av personerna jag kan öppna mitt hjärta och prata ut inför. Handen på hjärtat – hon är den enda människan i världen jag skulle kunna bli lesbisk för, haha!

 
Vi har gjort sjuka saker tillsammans och hon har varit där i stora stunder i mitt liv. Just nu vet jag att hon inte mår så bra och har tunga saker på hjärtat och jag hoppas att jag kan göra allt för att vara en hjälp för henne, så som hon är en hjälp för mig.

Jag älskar dig no matter what, det ska du veta!

Ravenchild | |
Upp